RONDREIS OEGANDA

De mooiste rondreizen door Oeganda

Wil jij een rondreis maken door Oeganda? Bekijk dan onderstaand aanbod. We hebben een selectie gemaakt van de beste georganiseerde rondreizen door Oeganda. Of je nu op zoek bent naar een groepsrondreis, familiereis of individuele reis, via onderstaande reisaanbieders vind je jouw ideale vakantie naar Oeganda.

logo koning aap

Rondreis Oeganda via KoningAap

Koning Aap biedt prachtige groepsreizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet, waaronder Oeganda. Deze verre reizen aanbieder hecht veel belang aan het verminderen van de druk die toerisme uitoefent op de natuurlijke en sociale leefomgeving van hun reisbestemmingen. Hun missie is dan ook het steeds meer en beter verwerven van duurzaamheid in onze bedrijfsprocessen.

Koning Aap biedt een volledige 16-daagse groepsrondreis door Oeganda aan. Er wordt gereisd in kleine groepen van maximaal 18 deelnemers. Deze reis is inclusief een bezoek aan de berggorilla’s.

Sawadee

Oeganda rondreis via Sawadee

Sawadee biedt avontuurlijke groepsreizen aan waarbij genieten en beleven voorop staan. Je vindt hier altijd wel een reis die aansluit bij je wensen en budget. Bovendien streven ze ernaar om in elke reis een project op te nemen dat gericht is op natuurbescherming, of waarbij de inkomsten direct terechtkomen bij de lokale bevolking.

Een reis naar Oeganda boek je hier voor een hele scherpe prijs! Met hun avontuurlijke 22-daagse rondreis Oeganda zie je alle hoogtepunten van het land, inclusief de berggorilla’s. Ze kopen van tevoren dertien permits in, waardoor ze permits kunnen garanderen voor de eerste dertien personen die deze excursie boeken.

Logo tenzingtravel

Privereis Oeganda via TenzingTravel

Tenzing Travel is de specialist in verre reizen die  ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Deze reisaanbieder richt zich op individuele rondreizen, waarbij je vervoer en verblijf vooraf voor je wordt geregeld. Je reist onder begeleiding van een chauffeur en gids of je reist zelfstandig door het gekozen land. Daarnaast is het mogelijk om je reis geheel op maat samen te stellen.

Tenzing Travel biedt een complete 9-daagse individuele reis met gids/chauffeur door Oeganda aan. Met je partner, vriend of familie ontdek je op deze manier de mooiste hoogtepunten van Oeganda.

logo kras

Lodgesafari Oeganda via Kras

Kras heeft een breed aanbod van scherp geprijsde reizen. Het brede aanbod omvat volledig verzorgde reizen zoals strandvakanties, culturele rondreizen, stedentrips, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles en theaterarrangementen. Deze reisaanbieder is al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland.

Via Kras boek je een 18-daagse avontuurlijke lodgesafari Masai Mara & Gorillas. Deze georganiseerde groepsrondreis is uitermate geschikt voor de reiziger die al het moois van Oeganda en Kenia wil combineren.

Vakantie naar Oeganda

Oeganda, de Parel van Afrika, is een bijzondere vakantiebestemming die niet op je bucket list mag ontbreken. Een bezoek aan de berggorilla’s in Bwindi Impenetrable Forest National Park is de grootste trekpleister van dit tropische land, maar er zijn er nog vele andere bezienswaardigheden in Oeganda die een bezoek meer dan waard zijn, zoals Queen Elizabeth National Park of Lake Bunyonyi. Oeganda heeft namelijk veel te bieden. Een rondreis door deze parel van Afrika is een ervaring die je altijd bij zal blijven.